Lotin

Innovativ utveckling sedan 1992

Kundvagn totalt exkl frakt
0 kr Fällor


Försäljningsvillkor

Samtliga priser på Lotin AB visas inklusive 25 % moms. Inga extra kostnader utöver frakt tillkommer. Efter lagd beställning skickas ett e-postmeddelande ut till köparen med detaljerad information om köpet. Kvitto på betald vara följer alltid med paketet.

Orderbekräftelse

En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som Ni har angivit i era kunduppgifter. Denna e-postadress används även vid eventuella kontakter med kundtjänst

Leveranstid

Vi sänder alltid er order senast 3 -10 arbetsdagar från det att Er beställning görs. Skulle någon vara tillfälligt vara slut i lagret, kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får ni ett meddelande om detta, med uppskattad leveranstid, och kan då avbeställa ordern utan kostnad. Har ni inte fått någon form av avisering att paketet skulle vara skickat inom 5 arbetsdagar från er beställning så ber vi er kontakta oss omgående.

Frakt

DHL/Schenker Fraktkostnaden finns att läsa under varje artikel. Paketet skickas till ditt närmaste DHL Service Point/Schenker ombud.
Alla leveranser till ombud SMS-aviseras, var därför noggrann när du anger ditt mobilnummer. När du fått en avisering via SMS eller e-post finns ditt paket att hämta ut hos anvisat ombud. Ta med dig sändningsnumret samt din legitimation. Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar. Lotin AB debiterar er 400 kr för ej utlösta paket, för att täcka frakt- och expedieringskostnader. Ej utlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen.

Betalningsvillkor/Betalningssätt

Kortbetalning/Direktbetalning:
Du kan tryggt handla med kort hos oss genom Payson. Paysonfaktura:
Om du väljer att betala med Paysonfaktura så tillkommer en fakturaavgift på 29:-. Betalningsvillkoren är 14 dagar och kommer att sändas separate med den e-post du angett vid betalning. För att betala med Paysonfaktura måste du fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60kr. Vi debiterar även en dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Bankgiro

Vill du hellre betala direkt till vårt bankgiro 5649-6490/ postgiro 4988230-1 går det också bra. Vi skickar din beställning så snart pengarna kommit in på vårt konto. Normalt inom 2-4 arbetsdagar. Viktigt! Ange ordernummer vid betalning.

Personuppgifter

För att handla hos oss måste Ni fylla i alla obligatoriska fält i kassan. Det är viktigt att vi får Er e-postadress för att underlätta kommunikation i samband med order mm.
Vi förmedlar eller säljer aldrig uppgifter till tredje part.

Ångerrätt

Du har rätt att returnera beställda varor. Retur ska ske inom 14 dagar. De returnerade varorna skall vara i oanvänt och oskadat skick. Kontakta oss innan ni returnerar varan! Hör av er till Carin Lundgren 070-2980624
Returer skickas till:
Lotin AB
Möbelvägen 13
57175 Fredriksdal
0380-26164
070-2980624

Du måste själv bekosta returporto.
Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav.

Ej utlösta varor

Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från DHL/Schenker förbehåller vi oss rätten att debitera dig för samtliga våra kostnader som uppstår i samband med en sådan retur, i dagsläget ca 270 kr. Betalning skall ske med inbetalningskortet inom 10 dagar från fakturadatum.

Reservationer

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i marknadsföringen och för utgående varusortiment.
Vi har ingen förpliktelse att leverera varor med uppenbar fel prissättning.
Vi garanterar inte att varor levereras inom angiven tid då oförutsedda förseningar kan inträffa.
Vi lämnar ingen kompensation för olägenheter som kan uppstå vid eventuella förseningar.

Tvist

Tvist med anledning av tillämpningen eller tolkningen av dessa köpvillkor skall i första hand lösas genom förhandling mellan Kund och Butiken. Kan dessa parter inte komma överens avgörs tvisten i svensk domstol enligt svensk rätt.
Enligt lag kan vi inte distribuera beställningen till personer under 18 år utan målsmans tillstånd. Lotin AB tar inget ansvar för försändelser som skickas till felaktiga adresser eller som är beställda av personer som inte är innehavavare av det kontokort som används.
Lotin AB
Orgnr 556399-0778
Adress
Lotin AB
Möbelvägen 9
57175 Fredriksdal
vd
Lars-Olof Lundgren

Lotin AB, Möbelvägen 13, 571 75 FREDRIKSDAL, Tel 0380-261 64

Produced by Einefors